Силјановска-Давкова до Џафери: Честитки за внукот, но тоа не може да биде причина за одложување на седница на Собрание

На почетокот на Конститутивната седница на Собрание, збор зема Гордана Силјановска – Давкова која што му се обрати на Џафери дека раѓањето на внукот не е причина да се одложи на седницата.

„Не можам а да не ви замерам за одложувањето на Собранието. Честитки за внукот, но тоа не е причина за одложување на Собрание“, му рече Силјановска-Давкова на Џафери.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста