Објектите кај Градски парк и дел од Пинтија утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 14.07.2021 година ( среда ), без електрична енергија ќе останат следните корисници

-од 09:30 до 14:30 часот, корисниците на објектите во и околу Градскиот Парк. ( Општина Карпош )
-од 07:30 до 14:00 часот, корисниците на дел од ул.Саса 18 и Саса 22 во нас.Пинтија . ( Општина К.Вода)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста