Николоски: Илјадници работници може да останат без плата заради неспособноста на Заев и старо-новата крими коалиција

Заради неспособноста и мрзеливоста на Владата на Заев доведена е во опасност поддршката за плати за Октомври за работниците погодени од короната, реагира потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски.

Законот сеуште не е стигнат во собрание, а треба да важи од 1ви ноември!

За ова реагирав уште минатата недела, еве денес потврда и реакција од Комората на сметководители.

Илјадници работници може да останат без плата заради неспособноста и мрзеливоста на Заев и старо-новата крими коалиција на лагата СДСМ/ДУИ, пишува во својата објава Николоски.

https://www.facebook.com/NikoloskiA/posts/1713850502112999