Една година од смртта на Љубиша Георгиевски

Горан Момироски во вестите на Алфа со актерот Роберт Вељановски разговара за уметничката и општествена оставштина на професорот Љубиша Георгиевски кој почина пред една година.

 

Разговорот видете го во видеото подолу

 

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста