НАЈНОВИ ВЕСТИ

Делови од Студеничани и Ѓорче Петров утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 04.06.2021 година (петок) поради веќе закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат:

• во време од 08,30 – 12,30 часот корисниците од селата Пагаруша, Вртекица, Рамни Габер и Долно Количани (о. Студеничани) и

• во време од 09.00 – 15.00 часот дел од корисниците од ул. Ванчо Мицков (о. Карпош) и дел од корисниците од ул. 22 во с, Волково (о. Ѓорче Петров)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста