Делови од општина Аеродром без вода

ЈП Водовод и канализација информира дека денеска поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од ф2“(цола) на ул.Ѓорѓи Капчев крак 15 бр.13 , од 09:00 часот до завршувањето на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Ѓорѓи Капчев крак 4,9,15 и 17 и ул. Тодор Чангов крак 22. ( Општина Аеродром )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста