Делови од неколку општини денеска ќе останат без електрична енергија

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 15.08.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • од 08.00 до 10.00 часот потрошувачите од Гевгелија на патот кон Мрзенци (опш.Гевгелија),
 • од 11.00 до 13.00 часот потропувачите од дел од с.Гајре (опш.Тетово),
 • од 09.00 до 15.00 потрошувачите од ул.Цане Илиоски, ул.Драган Димески, ул.КлиментОхридски, ул.Никола Вапцаров (опш.Прилеп),
 • од 08.30 д0 14.30 часот потрошувачите од дел од Ј.Сандански, Солунска, М.Тито, 8-ми Септември и И.Л.Рибар (опш.Делчево),
 • од 10.00 до 16.00 часот потрошувачите од с.Дрмени (опш.Охрид), Во периодот од 10.00 до 13.00 часот потрошувачите од ул.Љубљанска 1-1 (опш.Карпош),
 • од 09.00 до 11.30 часот потрошувачите од ул.Борис Сарафов од бр.10 до бр.20, ул.Македонска Преродба од бр.40 до бр.50, ул.Борис Сарафов од бр.50 до бр.70 (опш.Ѓорче Петров),
 • од 10.00 до 11.00 часот потрошувачите од ул.Браќа Миладинови, дел од ул.В.С.Бато (опш.Тетово),
 • од 09.30 до 14.00 часот потрошувачите од дел од нас.Балканска (опш.Штип),
 • од 09.30 до 15.00 часот потрошувачите од с.Јажинце, караула Јажинце, граница, с.Рогачево, караула Рогачево, репетитор Рогачево (опш.Јегуновце-Тетово),
 • од 09.00 до 15.00 часот потрошувачите од дел од с.Волково, ул.102 кај ОУ Јоаким Крчевски (опш.Ѓорче Петров),
 • од 08.30 до 14.00 часот потрошувачите од ул.Христо Чернопеев бр.1а, 1б, 2, 2а, 4, 4а, 3, 3а, 6, 6а, 5а и 5б (опш.Центар-Скопје),
 • од 09.00 до 14.00 часот потрошувачите од дел од корисниците од Гевгелија на улицата пред затворот и околните објекти (опш.Гевгелија),
 • од 15.00 до 16.30 часот потрошувачите од Тс Мак Петрол. довлеџик, Тс Евро Азија, Тс над Бензинска, нас.Билбил камен, Тс Лук Оил, Тс Мигрос, Тс Фердо, нас.Довлеџик, населба на пат за Пелистер (опш.Битола),
 • од 09.30 до 15.30 часот потрошувачите од 3ти Ноември, Истарска (опш.Прилеп),
 • од 09.00 до 11.30 часот потрошувачите од ул.Бул ЈНА бр.7 (опш.Штип),
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста