Делови од Карпош денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 05.10.2020 година, поради поврзување на нова линија со пречник на цевка Ф – 150 мм на ул.Варшавска бб, прекинато водоснабдување во време од 09:00 часот до завршување на работата, ќе имаат корисниците од улиците Варшавска, Ташкентска, Мексичка, Хаванска, Хелсинки и згр.105 на Бул.Партизански Одреди (опш.Карпош).

Од ЈП Водовод и канализација Скопје известуваат дека на ден 05.10.2020 година, поради поврзување на нова линија со…

Gepostet von Центар за управување со кризи am Montag, 5. Oktober 2020