Делови од две улици во Гази Баба утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 24.04.2021 година ( сабота ), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

  • од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од дел од ул. Томас Минцер, и ул. Тодор Ецов (опш. Гази Баба ).
КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста