Делови од Чаир, Аеродром и Карпош утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 27.10.2020 година без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 08:00:13:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од ул.Чаирска, дел од ул.Цветан Димов, дел од ул.Афузпашина, дел од ул.7-ма Косовска бригада,дел од ул.Јајце, дел од ул.Бајрам Шабани, дел од ул.Зеф Љуш Марку, ОУ Тефејуз. (општина Чаир)

-во периодот од 08:30:13:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од Бул.12-та Македонска Бригада бр. 8 а.б и бр. 10 а/б. (општина Аеродром)

-во периодот од 09:00:14:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од Бул.Партизански Одреди (објект бр.70 ф-ка Алумина). (општина Карпош)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста