Делови од Аеродром, Центар и Ѓорче Петров утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 16.07.2021 година (петок) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.00 до 15.30 часот, корисниците од ул. Руди Чајевец бр.12 и ул. Коста Новаковиќ бр.7А и бр.28А. (општина Аеродром)

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот,  корисниците од ул. Македонија бр.22 – зградата на ресторан Пелистер.  (општина Центар)

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Исаија Маџовски од бр.10 до бр.29. (општина Ѓорче Петров)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста