Алфа во Струмица, зад камерите потврда за Ла Верита, пред камерите никој не чул ништо

Екипата на Алфа денеска во Струмица во потрага по вистината за наводите на Ла Верита дека во 2014 се случувале нечесни и незаконски работи од страна на Заев и неговатa група.

Целото јавување на Александра Ристевска со Горан Момироски на следниот линк

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста