Алфа ТВ вработува видео монтажери

Поради зголемен обем на работа, Алфа телевизија го проширува својот тим.

Вработуваме видео монтажери за промо и програма.
Предност ќе имаа кандидатите со работно искуство.

Доколу сте заинтересирани своето CV испратете го на [email protected]

Advertisements