Христијан Мицкоски вечерва во “Заспиј ако можеш”

Од 22:30 часот на телевизија Алфа започнува третата сезона на емисијата “Заспија ако можеш” со Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, кој по последните придвижувања на политичката сцена ги има одговорите за иднината на Македонија.

Вечерва со Горан Момироски и Драган Милосавлјевиќ.

Advertisements