Алексова за Алфа: Пред колапс сме, речиси никој не сака да резервира аранжмани

Ниту има интерес, ниту пак некој сака да резервира аранжман преку туристичките агенции кои буквално се пред колапс. Состојбата во секторот е хаотична, алармираат од таму и бараат помош од државата зошто ако итно не реагира, ќе мораат да стават клуч на врата.

Борис Грујоски разговараше со Ана Марија Алексова.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста