Добро утро, секое утро,

утринска програма

Детски мини вести (реприза)

Добро утро, секое утро – продолжува

Вести

Исток-Запад- серија (реприза)

играна програма

Телешоп

Тин Мин – емисија за тинејџери (премиера)

Супер бабички

Вести

Вкусот на традицијата – рецепт на денот

Добар ден, секој ден – пладневна програма

Вести

Детски мини вести (премиера)

Добар ден, секој ден - пладневна програма - продолжува

Телешоп

Уредници магазин – информативна емисија (реприза)

Вести

Исток-Запад (Руско-Турска серија) Премиера

Да се насмееме (смешни инсерти)

Централни вести

Што не е јасно? – политички магазин

Големата одмазда – турска играна серија (премиера)

Вести

Живот на вага – реално шоу (премиера)

Што не е јасно? – политички магазин (реприза)