демократија

Сиљановска Давкова: Изборот на оваа генерација е на 15 јули, денот кога гласно и јасно треба да и се каже збогум на оваа власт

Профеорката Гордана Сиљановска Давкова, која на последните претседателски избори беше кандидат за Претседател на Република...