Сведоштво за Алфа на Стефани Христов- Македонка заглавена во Шпанија

Околу 150 македонски граѓани најверојатно се заглавени во Шпанија, она што е официјално е дека пријавени се само 16 во македонската амбасада во Мадрид. Една од нив е Стефани Христов и нејзиниот сопруг, кои се заглавени во Аликанте. За Алфа вели оти не знаат што ќе прават, ако нема начин како да си дојдат дома.

Со неа разговаше Мери Ѓорѓиевска

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста