Прекин во снабдувањето со електрична енергија во неколку општини

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 13.08.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:- од 09.30 до 14.30 часот потрошувачите од СКОПЈЕ – КИСЕЛА ВОДА: ул. Христо Чернопеев бр. 14,16,12,10a,10b,8a,8b,6,4,4a 2 i 2a, ул. Христо Чернопеев бр. 1a,1b,3,3a,5a,5b,7a,7b,9,9a,13,13a – од 08.00 до 15.00 часот потропувачите од СКОПЈЕ – ЦЕНТАР: Дел од ул.Питу Гули- од 09.00 до 12.00 потрошувачите од СКОПЈЕ – КАРПОШ: ул.Даскал Камче бр.1А влез 5- од 09.00 до 11.00 потрошувачите од СКОПЈЕ – ЦЕНТАР: ул. Охридска бр. 17,15,13,11,9, ул. Охридска бр. 44,24,22,20,18,16,14,12,10,8,4- од 08.00 д0 09.00 часот потрошувачите од СКОПЈЕ – ГАЗИ БАБА: ул. Лазар Поп Трајков бр.5 и бр.7, Ветеринарен Факултет и Ветеринарна Болница – од 07.30 до 17.00 часот потрошувачите од Болница Мајчин Дом и Црква Свети Стефан, на крстосница Бул.Јане Сандански со Бул.АСНОМ- од 09.00 до 13.00 часот потрошувачите од ПРОБИШТИП: населба Камењар (дел)- од 08.00 до 13.00 часот потрошувачите од Штип – нас.Балканска- од 10.00 до 15.00 часот потрошувачите од ОХРИД – ЦАРЕВ ДВОР: дел од с. Царев Двор ( објектите покрај и под патот за Козјак)- од 10.00 до 16.00 часот потрошувачите од РЕСЕН: Плажа ДУПЕНИ БИЧ, Граничен Премин Маркова Нога- од 09.00 до 10.30 часот потрошувачите од Кавадарци – с. Дабниште- од 11.00 до 12.30 часот потрошувачите од Кавадарци дел од ул.Илинденска (кај лимба), Крали Марко, Партизанска, 11-ти Октомври, Лазо Мицев, 4-ти јули и Енгелсова- од 06.00 до 16.00 часот потрошувачите од ДЕБАР: Влез на село Скудриње, Могорче, Осој, МЛ Гари, Гари, Лазарополе, Селци, Тресдонче, Росоки, Дестан, Меџит- од 08.00 до 13.00 часот потрошувачите од Велес – улица Димко Најдов- од 09.00 до 15.00 часот потрошувачите од Прилеп Дел од с.Ново Лагово- од 09.00 до 16.00 часот потрошувачите од Прилеп ул.Васил Главинов, ул.Кораб, ул.Ѓуро Салај, ул.Сремска- од 08.40 до 14.30 часот потрошувачите од дел од СРЦ Делчево- од 08.30 до 10.30 часот потрошувачите од Гостивар – с.Ново Село, с.Дуф, с.Равен, с.Печково, с.Вруток, сите асфалтни бази и каменоломи на пат ГВ-КИ, с.Д.Јеловце, с.Г.Јеловце, с.Сретково, с.Церово- од 09.00 до 11.00 часот потрошувачите од Гостивар с.Д.Бањица- област кај врбјанците – од 11.30 до 15.00 часот потрошувачите од Гостивар с.Дебреше -област на центар- од 08.00 до 10.00 часот потрошувачите од Гевгелија – дел од корисниците од Гевгелија , на влез од градот (булевар Гевгелија до првиот кружен тек)- од 08.30 до 14.00 часот потрошувачите од – Кратово с.Нерав и дел од с.Герман (Криви Врт).- од 07.50 до 14.30 часот потрошувачите од Кратово с.Криви Камен- од 07.30 до 09.00 часот потрошувачите од Куманово – ул.Ратко Митровиќ, ул.Михајло Пупин, ул.Трајко Прокопиев, дел од ул.Ѓорче Петров (после ул.Ратко Митровиќ), ул.16, нас.Иго Тричковиќ- од 09.00 до 12.00 часот потрошувачите од Битола – дел од ул.Павел Шатев, дел од ул.Јадранска, дел од ул.Кочо Чолаков, дел од ул.Јонче Мурџевски- од 09.00 до 14.30 часот потрошувачите од Битола с.Граешница, с.Драгош, с.Кишава, ХМС Лажец

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 13.08.2020 година, без…

Publiée par Центар за управување со кризи sur Jeudi 13 août 2020
Advertisements

Поврзани вести