Нов „СУПЕР ТИНЕКС“ во Тафталиџе

На нова локација се отвори Супер Тинекс. Новиот маркет е лоциран на улица Прашка број 15 во скопската населба Тафталиџе. Лојалните купувачи на „TINEX“ ќе имаат можност да пазарат во пријатна атмосфера и да ги купат омилените производи по достапни цени.

Супер маркетот се простира на 467 м2 и 115 м2 магациски простор со три наплатни каси за најдобро услужување на муштериите. Со започнувањето со работа   маркетот  ТИНЕХ отвори 26 нови работни места.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста