МАКЕДОНСКИТЕ АТЛЕТИЧАРИ БЕЗ ПОДИУМ НА БАЛКАНИЈАДАТА ВО КЛУЖ

Скромни резултати на нашите атлетичари на Балканијадата што се одржува во Клуж, Романија. Најистакнатите не дојдоа до подиумот, па Дрита Ислами беше петта на 400 метри со пречки, Јован Стојовски заврши како шести на истата делница без препреки, а Дарио Ивановски се пласира на седмото место на 1500 метри.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста