Игор Дурловски: Летувајте во Македонија, на езеро или планина

Игор Дурловски ги повикува граѓаните да се придружат на кампањата „Летувајте во Македонија, на езеро или планина” и одморот да го поминат во својата земја.

Носителот на изборната листа во Изборна Еединица 5 од ВМРО-ДПМНЕ со видео од најживописните места низ Македонија, испрати порака до граѓаните да останат во нашата земја и одморот да го поминат тука, затоа што и таа располага со голем број природни убавини.

„Сакај го домот свој, својата татковина, затоа што таа, како твојата мајка, безрезервно те сака” – вели Дурловски.

#ЛетувајтеВоМакедонија,

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста