Од среда полициски час од 16:00 до 05:00 , за викендите 24 часовна забрана за движење!

Од среда на целата територија на нашата држава стапува во сила полициски час со кој движењето ќе биде ограничено од 16:00 до 05:00 часот, објави Вицепремиерот Бујар Османи на својот фејсбук профил .
Преку викендите, полицискиот час ќе биде во сила 24 часа.

Advertisements

Поврзани вести