Излезноста во Прилеп над 40 проценти

Според последните податоци на Државната изборна комисија, до 15 часот во Прилеп излезноста е 41,1%.

64,088 прилепчани имаат право на глас, од нив денес на избори го оствариле своето право на глас дури 26,338 граѓани.

Според информациите од ДИК не се забележани нерегуларности.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста