НАЈНОВИ ВЕСТИ

Руската прослава на Денот на победата над фашизмот ја прекина манифестацијата Ден на Европа на Димитров

Денот преполн со настани за одбележување на Денот на Европа, односно Денот на победата над фашизмот, вицепремиерот Никола Димитров се најде во незгодна ситуација…Неговиот говор на манифестацијата по повод Денот на Европа помина во сенка на прославата која ја организираше Руската амбасада во Скопје  а по повод Денот на големата победа која во истовреме се одржуваше на само педестина метри оддалеченост…еве како тоа изгледаше..

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста