НАЈНОВИ ВЕСТИ

Аргентина: Морски лавови излегоа на празните улици (Видео)

Морски лавови се појавија на напуштени улици на пристаниште Мар Мар Плата во Аргентина.

На снимките се прикажани животни како лежат на празни улици пред продавници за сувенири кои некогаш биле преполни со туристи и локални жители, а кои сега се напуштени заради пандемијата на корона вирусот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста