Алфа телевизија го проширува својот тим

Поради зголемен обем на работа во секторот маркетинг, АЛФА ТВ има потреба од маркетинг агент

Потребни квалификации:

-Средно образование

-Возачка дозвола – Б категорија

-работно искуство во областа на маркетингот од најмалку 1 година

Сите заинтересирани кандидати својата кратка биографија и мотивационо писмо можат  да го испратат на [email protected].

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста