Кошаркарот Јокиќ се врати на тренинзи по одлежаниот КОВИД 19

Немам никакви последици, минав без поголеми проблеми, па ниту ослабев-вели Никола Јокиќ по пристигнувањето на САД и по пролонгираното приклучување во кампот на Денвер Нагетс кој се подготвува за продолжението на сезоната. Српскиот центар се навраќа на заболувањето и вели: Немав никакви симптоми, а дојдоа резултати дека сум заболен. Јокиќ сега гледа напред и верува дека короната не оставила последици и дека тој од 30 јули во Орландо ќе биде во посакуваната форма.

Advertisements