ХУВЕНТУД НА НЕНАД ДИМИТРИЕВИЌ ИМА ЗАБОЛЕН ОД КОРОНА, ПА ДЕНЕСКА НЕМА ДА ИГРА

Натпреварот на Хувентуд на нашиот кошаркарски репрезенативец Ненад Димитриевиќ против Уникаха со кој требаше да тргне шпанската Ендеса лига е откажан заради заболен од корона во редовите на составот од Бадалона. Нема инфо за кого станува збор, но тоа секако не е нашиот плеј. Мечот инаку е префрлен за понеделник.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста