Емотивна исповед на Наташа Беквалац

Поп-ѕвездата Наташа Беквалац секогаш зборува искрено за сè што чувствува и мисли, а нејзиниот љубовен живот е главна тема на сите медиуми откако се појави на музичката сцена во Србија, каде што е на врвот од самиот почеток.

Наташа призна дека е емоционално ослободена и дека нејзините разводи биле стресни.

-Денес сум слободна како птица. Кога станува збор за разводите, тоа е толку стресна ситуација. Јас сум личност која силно им верува на луѓето, тоа сега се смени. Тоа беше пред 12 години, јас бев поинаква и зборував многу повеќе. Нормално е дека кога некому ќе му кажете во доверба, таа личност брзо допира до јавноста, иако зборувате во доверба. Кога станува збор за овие други работи, имавме судир за десетина насловни страници. Толку сум вознемирена што навистина не се сеќавам. Заборавам брзо, рече таа во една емисија и додаде:

Јас сум многу посреќна од порано. Јас сум уметник, а уметниците не се задоволни. Можам да кажам дека сум среќна, но би излажала. Понекогаш сум среќна, а некогаш сум помалку среќна. Јас во суштина сум задоволна жена, заклучи Беквалац.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста