Добар ден, секој ден

Контактна пладневна забавна програма

Ирена Спировска, Ивана Илиевска и Искра Канзурова е водителското трио на новата пладневна програма на Алфа исполнета со многу интервјуа, промоции, интересни луѓе, настани и контакт со гледачи.

Advertisements