КОШАРКАРИТЕ НА КУМАНОВО ВО БИБЛ НАТПРЕВАР ГОСТУВААТ КАЈ АКАДЕМИК ВО ПЛОВДИВ

Кошаркарите на Куманово се уште не знаат за триумф во втората фаза во Балканската лига, а по две пропуштени шанси, новата е денеска и вели гостување кај Академик Бултекс. Средбата е од 17 часот во Пловдев и е практично последна шанса за кумановци да се вклучат во борбата за обезбедување натамошни натпревари во БИБЛ.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста