11 хит мемиња на тема „колку го мразам понеделник“

јде да ја започнеме работната седмица со смеа… Дали и вие како повеќето луѓе го мразите понеделник?

Од моќта на утринското кафе во понеделник до тоа колку е далеку понеделник од петок, а колку е блиску петок до понеделник, овие хит мемиња слатко ќе ве насмеат.

Мемиња на тема „зошто го мразам понеделник“:

11-hit-meminja-na-tema-kolku-go-mrazam-ponedelnik-04.jpg
11-hit-meminja-na-tema-kolku-go-mrazam-ponedelnik-12.jpg
11-hit-meminja-na-tema-kolku-go-mrazam-ponedelnik-11.jpg
11-hit-meminja-na-tema-kolku-go-mrazam-ponedelnik-10.jpg
11-hit-meminja-na-tema-kolku-go-mrazam-ponedelnik-09.jpg
Advertisements