});

Италијанка со спектакуларен настап на „Зајди зајди“ освои бронза на СП во ритмичка гимнастика (ВИДЕО)

Италијанската гимнастичарка Александра Агургукулезе со прексасната изведба на македонскатапесна „Зајди зајди“ освои бронзен медал на Светското првенство во ритмичка гимнастика

Read more