Мерко става светилки во Дрим вредни 110 000 евра

За осветлување на Дримот, Рамиз Мерко од општинската каса потроши фантастични 110.000 евра, поставајќи 300 … Продолжи со читање Мерко става светилки во Дрим вредни 110 000 евра