ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ЈА ГУБАТ ВОЛЈАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ, БЕЗ СТИМУЛ И МОТИВ, ЗА ПОНАТАМОШНО ПРОИЗВОДСТВО. СО ГОДИНИ, КАКО ШТО ВЕЛАТ – СЕ ЖРТВИ НА НИСКАТА ОТКУПНА ЦЕНА, И ЛОШИОТ ОДНОС НА ГОЛЕМИТЕ ОТКУПУВАЧИ. НО, И НА ЛОШАТА КОМУНИКАЦИЈА НА ДРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, СО ПРОИЗВЕДУВАЧИТЕ, И ОТКУПУВАЧИТЕ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИ.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста