„Заспиј ако можеш“ во 22:55 часот, гостин Антонијо Милошоски

zaspij

zaspij

Вечерва во 22.30 часот!

Што добивме, а што загубивме со Преспанскиот договор?
Значи ли повикот за донации дека владата е пред банкрот?

На денот со рекорден број мртви  и новозаболени, гостин во “Заспиј ако можеш“ екс министерот за надворешни работи, Антонијо Милошоски.

Гледајте „Заспиј ако можеш“ вечерва во 22.30 часот

Advertisements