НАЈНОВИ ВЕСТИ

Започна денешното рочиште за т.н. организатори на 27 април

Денеска продолжи судењето за т.н. организатори на 27 април каде обвинети се Миле Јанакиевски, Спиро Ристовски, Трајко Велјановски и Владимир Атанасов.

Како сведоци на одбраната денеска пред судот, меѓу другите ќе се појават и Гордана Јанкуловска, Мартин Протугер, Никола Тодоров, Даниела Рангелова, пратениците Дарко Костовски и Игор Јанушев, Сергеј Попов, Димче Арсовски и Коче Гаврилов.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста