Заев ја призна релацијата со бизнисменот: Сакав да му помогнам на Киро Тошевски

Премиерот се произнесе за сведоштвото на бизнисменот Киро Тошевски. Вели дека сакал да му помогне, а брат му му рекол оти не бил заинтересиран за земјиштето, бидејќи не бил во тој бизнис.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста