Заев од Струмица: Државата е на прав пат

Владејачката СДСМ својата предизборна кампања вчера ја започна од родното место на нивниот лидер Зоран Заев.

Тој од Струмица порача дека државата е на правиот пат. Од економија во минус каква што наследивме, денес имаме стабилна, развојна економија, која стои исправено пред налетот на кризата предизвикана од коронавирусот, потенцира Заев.

 

 

https://www.facebook.com/zaevzoran/videos/956018658196885/?__xts__[0]=68.ARAXLQpYM31YabZGHM1-OkYVO_JzOUsvQuhxuDfppje12tPDyZWGt0tK5pEVNVflxLlapADjopYAHx3Z56diZVqEeZkmmow9yuQpC8oAFxOR5gJQR42Gv7nWtp_UtmVGUmzoOxcfrgInhUKW06_pzGkOu-HbxMrblZ0kvCKTduTAkCCWgQY1opD3hVaoXNytP8Nb0yVPWWhL-oCqjCQVXeVGO0tkq03rh6nqs5X5XZozgL0p_QvQYIOEcLjYOSZxP6VpVBdi9DXWOpbux4l7LnRaWbfPBRGqjXEStrLbi5c7P-nWck5PwxSJkgI0i3n9uoKKHGnFJHcCnRx-3N7lDNtttpmEvQ&__tn__=-R

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста