ВО ВТОРНИК СЕ ПАТУВА ЗА БУКУРЕШТ КАДЕ НА 13. ЈУНИ НЕ ОЧЕКУВА ПРВИОТ МЕЧ НА ЕП ПРОТИВ АВСТРИЈА

Од денеска црвено жолтите повторно се во својата база во хотелот Хилтон, тренираат и се придржуваат до протоколите за заштита, и тоа ќе биде така во 8 јуни кога се селиме во главниот романски град. На 13 играме со Австрија, на 17 со Украина, а на 21 со Холандија. Првите два меча се во Букурешт, третиот во Амстредам, а дали ќе има уште ќе зависи од тоа дали ќе дојдеме до второто место во групата Ц.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста