ВО СРБИЈА БЕЗ ОРГАНИЗИРАН ДОЧЕК НА НОВАТА ГОДИНА, РЕСТОРАНИТЕ ЌЕ РАБОТАТ ДО 18 ЧАСОТ

На 31 декември и 1 јануари рестораните и кафулињата во Србија ќе бидат отворени до 18 часот, а прехранбените објекти до 20 часот и нема да има организиран дочек на новогодишна ноќ. Сите прехрамбени продавници и трговските центри можат да работат до 20 часот. По 1 јануари, угостителските објекти можат да продолжат да работат до 20 часот. Деталите за новите мерки за Новата година ќе бидат соопштени после 15 часот, по седница на владата на Србија.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста