Во првата изборна единица најголема излезност има во Македонски Брод

Од вкупно 5,052 избирачи, во Македонски брод излегле да гласаат 2,298 гласачи или 45,49%.

Во целата изборна единица 1 излезноста е 34,51% или 106,777 гласачи.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста