Во пресрет на новогодишните празници, Мицкоски денеска посети десетина семејства и подели пакетчиња за најмалите

Во претпоследниот ден од годината посетив десетина семејства во скопските општини Ѓорче Петров, Чаир, Гази Баба и Аеродром, стои во Фејсбук статусот на Христијан Мицкоски, лидерот на паријата ВМРО-ДПМНЕ.

– Насмевките на дечињата се бесценети. Барем за миг малку повеќе среќа за сите. Скромно, но со искрено срце за малите по возраст, но големи во душа херои, пишува тој.

Advertisements