НАЈНОВИ ВЕСТИ

Во Нови Пазар за една вечер од коронавирус починале 10 пациенти

Како последица на коронавирусот, дури 10 лица починаа во Нови Пазар во текот на ноќта. Се работи за постари пациенти и ниту една помлада личност не починала. Денеска во Нови Пазар пристигнува тим на лекари од Босна и Херцеговина за да му помогне на српскиот град во борбата против коронавирусот. Здравствените власти оттаму велат дека не е се толку црно, затоа што повеќе од 80 лица од Нови Пазар биле излекувани.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста