Во недела точно на пладне започнува новото семејно шоу „Везилка“

Новото семејно, ултра забавно шоу “Везилка” започнува во недела во 12 часот. „Везилка“ ќе ви приреди уживање за сите сетила. Нашиот фолклор, најубавите песни и највкусните јадења на едно место. Ќе ги посетиме сите краишта на Македонија и ќе ви го претставиме културното богатство на нашиот народ.

Премиерно гостуваме во Куманово. Следете нѐ во недела точно на пладне.

https://www.facebook.com/AlfaTelevizijaMk/posts/4127249087370021

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста