ВМРО-ДПМНЕ: Скопје не заслужува да биде обезличено, Скопје мора да се гради!

На фејсбук страницата на ВМРО-ДПМНЕ е објавено видео со идејното решение  за Универзалната сала во Скопје. Овој проект требаше да биде реализиран по минатите локални избори.
Од ВМРО-ДПМНЕ порачуваат дека Скопје не заслужува да биде обезличено, Скопје мора да се гради.
„Ова е идејното решение за Универзалната сала во Скопје што беше проект на претходната влада на ВМРО-ДПМНЕ и на градоначалникот Коце Трајановски. Готовиот проект до сега требаше да биде реализиран.
Скопје не заслужува да биде обезличено, Скопје мора да се гради!“

Ова е идејното решение за Универзалната сала во Скопје што беше проект на претходната влада на ВМРО-ДПМНЕ и на…

Posted by ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО on Thursday, July 30, 2020

Advertisements