ВМРО-ДПМНЕ НЕМА ДА УЧЕСТВУВА НА ИЗБОРИТЕ ВО ШТИП И ПЛАСНИЦА – МИЦКОСКИ: НИТУ ЕДНА ПОЛИТИЧКА КАРИЕРА НЕ Е ПОВАЖНА ОД ЗДРАВЈЕТО НА ГРАЃАНИТЕ

 ВМРО-ДПМНЕ ОДЛУЧИ ДА НЕ УЧЕСТВУВА НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО ШТИП И ПЛАНИЦА. ПАРТИСКИОТ ВРВ СО СТАВ ДЕКА НИТУ ЕДН АПОЛИТИЧКА КАРИЕРА НЕ Е ПОВАЖНА ОД СТАВОТ НА ГРАЃАНИТЕ. ВО ВЕСТИТЕ НА АЛФA, ЛИДЕРОТ НА ПАРТИЈАТА МИЦКОСКИ ЈА ОБРАЗЛОЖИ ОДЛУКАТА НА ИЗВРШНИОТ КОМИТЕТ.

Поврзани вести