НАЈНОВИ ВЕСТИ

ВМРО-ДПМНЕ: Не сите пратеници што гласаа доверба на владата вчера, тоа ќе го направат пак

Костадинов само го пресликува стравот на Заев. Вчерашното себедокажување беше со цел да се сокрие стравот и разнишаноста на владата. Заев игра по нотите на ВМРО, и мораше да се тестира. Падот на владата нема да го запре. И тој самиот знае дека има пратеници кои не му се сигурни, и не му изразуваат лојалност каква што сака тој,  стои во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ.

– Заев знае дека сите што го гласале вчера тоа нема да го направат по втор пат. Заев е уплашен и затоа во паника прави непромислени чекори. Власта која ја ужива моментално, наскоро ќе биде само едно минато за него.Граѓаните се против оваа власт. Времето за одговорност доаѓа, посочуваат од партијата.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста