Викендов без струја ќе останат делови од повеќе скопски општини

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.05.2021 година (сабота) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 10.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Охридска, Титовелешка, Стеван Цветковски, Преспанска, Раде Јовчевски Корчагин и Маџир Маало. ( општина Центар )

– во периодот од 11.30 до 13.30 часот, корисниците од ул. Тајмишка непарни броеви бр.1а, 1б, 3а, 3б, 5а, 5б, 7а, 7б, 9а, 9б, 11а, 11б, парни броеви бр.2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 и 18, како и корисниците од ул. Коце Металец бр. 100, 102, 104, 106, 108, 110, 139а, 139б, 141а, 141б, 143а и 143б. ( општина Гази Баба )

На ден 16.05.2021 година (недела) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 05.10 до 08.00 часот, корисниците од индустриска зона Визбегово, како и корисниците од населбите Визбегово, Кучевишка Бара, Скопје Север, Топанско Поле и Топаана, корисниците од цела општина Чаир,  Момин Поток, населба Шуто Оризари, објектот на затворот Шутка, како и поголена територија на општина Бутел – населбите Бутел 1 и Бутел 2. (општини Чаир, Бутел и  Шуто Оризари)

На ден 17.05.2021 година (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул.1 и околните улички пред кружниот тек во населба Сопиште. (општина Сопиште)

Од ЕВН Македонија известуваат дека на ден 15.05.2021 година (сабота) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 10.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Охридска, Титовелешка, Стеван Цветковски, Преспанска, Раде Јовчевски Корчагин и Маџир Маало. ( општина Центар )

– во периодот од 11.30 до 13.30 часот, корисниците од ул. Тајмишка непарни броеви бр.1а, 1б, 3а, 3б, 5а, 5б, 7а, 7б, 9а, 9б, 11а, 11б, парни броеви бр.2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 и 18, како и корисниците од ул. Коце Металец бр. 100, 102, 104, 106, 108, 110, 139а, 139б, 141а, 141б, 143а и 143б. ( општина Гази Баба )

На ден 16.05.2021 година (недела) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 05.10 до 08.00 часот, корисниците од индустриска зона Визбегово, како и корисниците од населбите Визбегово, Кучевишка Бара, Скопје Север, Топанско Поле и Топаана, корисниците од цела општина Чаир,  Момин Поток, населба Шуто Оризари, објектот на затворот Шутка, како и поголена територија на општина Бутел – населбите Бутел 1 и Бутел 2. (општини Чаир, Бутел и  Шуто Оризари)

На ден 17.05.2021 година (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул.1 и околните улички пред кружниот тек во населба Сопиште. (општина Сопиште)

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста